Over ons

NOO staat voor Noordelijke Online Ondernemers: een groep van op dit moment 50+ gevestigde online ondernemingen in Noord-Nederland. Ieder kwartaal organiseert NOO een bijeenkomst met als doel het onderling delen van kennis. Bijeenkomsten zijn elke eerste maandag van de laatste maand van het kwartaal. Iedere bijeenkomst heeft een thema en bestaat uit een borrel en diner op een exclusieve locatie.

NOO bestaat uit ondernemers of directieleden met bewezen ondernemerservaring, die met hun bedrijf actief zijn in de online markt, een gevestigde naam zijn en opereren vanuit Noord-Nederland. Nieuwe leden kunnen alleen worden aangedragen door huidige leden. Het bestuur beoordeelt of nieuwe, potentiële leden aan kunnen sluiten op basis van de volgende criteria:

  • Focus op online (ondernemen);
  • Minimale omzet diensten: € 1 miljoen;
  • Minimale omzet producten: € 5 miljoen;
  • Niet alleen halen, ook brengen;
  • Noordelijk gelegen;
  • Toekomstvisie / uitgesproken mening;
  • Aantoonbare (ondernemers-) ervaring;
  • Minimaal 10 medewerkers.

 

Sponsors NOO

Rabobank

RB_logo_cmyk“Groningen is, qua gemiddelde leeftijd, de jongste gemeente van Nederland. Met de Hanzehogeschool en universiteit (RUG) binnen de grenzen levert dat veel kennis en kunde op voor innovaties. En welke richting je ook op denkt, online is bijna altijd een centrale factor. Rabobank vindt het belangrijk dat de ontwikkelingen in de online sector in Groningen blijven. Daarom ondersteunt de Rabobank de Noordelijke Online Ondernemers, die met goed ondernemerschap de online- en ICT-sector op een hoger niveau brengt, arbeidsplaatsen schept en een gezond economisch klimaat creëert.

Een aandeel in elkaar.”

 

Trip Advocaten en Notarissen

Jeroen Reiziger: “Het Noorden speelt zichzelf goed in de kijker met actuele thema’s zoals Healthy Aging en duurzaamheidsoplossingen. Maar er bestaat inmiddels ook een grote groep van sterke online bedrijven in het Noorden, waar zelfs vanuit Sillicon Valley de ogen op gericht zijn. Als grootste full service juridische dienstverlener in het Noorden willen wij graag met die groep samenwerken. Wij leveren met onze juridische expertise daarom graag een bijdrage aan de NOO en haar leden, zodat zij elkaar kunnen versterken en samen kunnen zorgen voor nog meer zichtbaarheid.”

 

Wie zijn de leden van NOO?
Benieuwd wie de leden van NOO zijn? Klik hier.

Noordelijke online ondernemers - Stadsschouwburg 2016
Noordelijke online ondernemers – Bezoek stadsschouwburg 2016

 

Groningen Internet Ondernemers 01
Noordelijke online Ondernemers (NOO) oprichting 2013