Groningen sterk vertegenwoordigd in Deloitte Fast50

 In Nieuws

Groningen doet het goed in de Deloitte Fast50, de lijst van snelst groeiende techondernemingen uit de Benelux die vorige week bekend werd. Zo staan Jeroen Doorenbos en Jeroen Elkhuizen van Belsimpel, na één keer winst twee jaar geleden, ook dit keer hoog in de lijst met een prachtige vierde plek. Voys van Mark Vletter staat voor de derde keer op rij in de Deloitte Fast50, ditmaal op de 27e plaats.

Maar daarmee houdt het niet op. Haico Pols en Sander Prinsen van Storm Marketing Group bezetten plek 43, Gerlof Bos en Ben Woldring van Looking for Booking namen een mooie achtste plek in op de lijst en Reinier de Jonge en Benjamin Derksen – die met Experty ook vorig jaar in de lijst stonden – eindigden dit jaar op plek 31.

De zilveren winnaars van 2014
Daarmee was 10% van de Fast50 Gronings, maar daar stopte het niet. Naast de Fast50 werd ook de Rising Star award uitgereikt: de prijs voor aanstormend talent. 20% van deze lijst kwam wederom uit Groningen. Dion ten Heggeler van Chordify en Chintan Shah van Tvilight verdedigden hier de Groningse eer.

Bron: www.voys.nl

Lees hier meer over ‘The Rise of Groningen’ en het artikel in het Dagblad van het Noorden hierover via Blendle.